Space Clearing

x-esc

Heb je het idee dat je woonruimte snel rommelig en bedompt is of vind je het moeilijk om op te laden of te ontspannen in je huis? Het kan zijn dat de energie in je huis stilstaat, waardoor je eigen energie ook niet prettig kan stromen. Ik kan je helpen je ruimte te reinigen, waardoor er weer ruimte komt voor nieuwe energie.

***

Energetic Space clearing is het energetisch reinigen van een ruimte om de gestagneerde energie weer te laten stromen. Ruimtes of gebouwen absorberen energie van mensen of gebeurtenissen en deze blijft daar als het ware hangen. In ruimtes waar de energie moeizaam kan stromen* en waar sprake is van regelmatige of heftige negatieve emoties hoopt deze energie zich op. Mensen die zich langere tijd in deze ruimte bevinden, kunnen klachten als vermoeidheid of lusteloosheid ervaren.

Niet iedereen is hier even gevoelig voor. De ene persoon kan bij binnenkomst zich direct willen omdraaien, terwijl de andere persoon het slechts als bedompt ervaart en het gevoel heeft dat er even een raam open moet. Over het algemeen worden ruimtes met veel negatieve energie als ‘zwaar’ ervaren.

Voor Space Clearing bestaan verschillende technieken, van simpele basistechnieken die mensen gewoon zelf kunnen doen tot uitgebreide ceremonies.

Ik doe wat ik noem Energetic Space Clearing; dat is als een healing op een gebouw. Ik stem af op een gebouw ter plaatse of door middel van een foto en een plattegrond en vervolgens voer ik de negatieve energie af. Hierdoor komt er ruimte voor nieuwe energie.

(* Ik heb mij een tijd verdiept in Feng Shui; een interessante leer om een ruimte zo in te richten dat de energie optimaal kan stromen. Een ongunstige indeling kan zorgen dat de energie niet goed kan stromen, waardoor hij stagneert.)

Heb je interesse in informatie hierover of wil je een afspraak maken om een ruimte energetisch te laten reinigen, stuur me dan een bericht.

%d bloggers liken dit: