Over

pf

Leuk dat je mijn site bezoekt. Ik ben Hanneke Klein en geef verschillende soorten intuïtieve healingen. Als ik een healing geef, zit ik echt in mijn flow en daar word ik echt blij en gelukkig van. En als ik na een healing zie hoeveel lichter iemand voelt, ben ik ook oprecht dankbaar dat ik dit prachtige werk mag doen.
Dit is ook de reden om te starten met Kind Heart Development. Een naam die meteen mijn missie is voor mijn bedrijf en voor mijzelf.

Met de intuïtieve healingen die ik nu doe, kan ik op een zachte manier op hele diepe laag ballast opruimen en je helpen je energie beter te laten stromen. Al mijn healingen zijn gericht op opruimen, loslaten en het vrijmaken van energiebanen. Hierdoor krijg je meer meer ruimte en kom je beter in verbinding staat met jezelf.

In verbinding komen met mezelf is voor mij ook best een lange, hobbelige weg geweest en nog steeds is er altijd genoeg ruimte voor groei. Ik heb wel geleerd om er steeds meer van te genieten en mezelf de ruimte te geven in de worsteling die ik soms nog heb, to accept I’m human, zogezegd.

Mensen vragen mij best vaak of ik altijd al heb geweten dat ik healingen kon geven. Dat is niet zo, maar het voelt wel of het echt bij me ‘hoort’.
Ik ben wel altijd al hypersensitief geweest, hierdoor was ik ook ‘lastig’, vaker moe, overprikkeld en wist ik niet goed waar mijn eigen grenzen lagen. Door een lange burn-out heb ik op de harde manier geleerd om echt mijn grenzen te respecteren.

Met healingen geven kwam ik in aanraking door mijn zoektocht naar het contact met mezelf. Ik heb een aantal cursussen Vortex Healing gedaan tot ik ontdekte dat ik mijn eigen healing-kanaal heb. De healingen die ik op deze manier geef, gaan voor mij vanzelf. Ik voel hoe bron-energie stroomt en zie mensen lichter worden. Ik heb geleerd om erop te vertrouwen dat er gebeurt, wat moet gebeuren en dat het stopt wanneer het klaar is. Ik doe nu geen Vortex Healing meer, maar het heeft me wel geopend en het pad van healing gebracht, daar ben ik erg dankbaar voor.

Healing is fun! 

Ik geef verschillende individuele sessies en groepssessies en daar mag ook bij gelachen worden. Ik neem healingen geven heel serieus, maar mijn sessies zijn zeker niet zwaar en moeilijk. Doordat de healingsenergie vanzelf stroomt, hoeft er tijdens een sessie niet gepraat te worden, maar dat mag natuurlijk wel. Soms helpt het om iets te benoemen, een andere keer is het fijner om te zwijgen. Over het algemeen voelen mensen zich licht en opgewekt na een sessie.

Tegenwoordig geef ik ook opstellingssessies en dat ervaren mensen wel als wat zwaarder. Door middel van een opstelling ben je in staat om je issues ‘aan te kijken’ en dat is verhelderend, maar kan ook confronterend zijn. Dat is een andere vorm van healing dan de andere sessies. De inzichten die uit opstellingen kwamen hebben heel veel voor mij gedaan. Ik beschouw het als waardevolle aanvulling op wat ik al deed.

%d bloggers liken dit: