Healing & Opstellingen

y- healing

Loop je steeds ergens tegenaan, maar je kan je vinger er niet op leggen? Of weet je juist heel goed waardoor je vastloopt, maar weet je niet hoe je het aan kan pakken? Met mijn intuïtieve healingen kan ik je helpen om ruimte te maken, ruimte om adem te halen, om de energie weer te laten stromen en ruimte om los te laten. Zo krijg je ruimte om beter in verbinding te komen met jezelf. Ik bied verschillende soorten healingen aan. Hieronder kun je hier meer over lezen. (Ik ben bezig met het aanpassen van mijn site, dus misschien dat de tekst niet overal lekker loopt)

***

Ik geef individuele healingen waarbij de focus ligt op de grootste ‘energieknoop’, dus waardoor de energie niet verder kan stromen. Als energie op een bepaald punt vastgehouden wordt en stagneert, ontstaat er een soort knoop in de verbinding. De knoop is eerst als een klein hobbeltje. Is er eenmaal een kleine blokkade dan stagneert de energie daar steeds gemakkelijker, waardoor de knoop groter en groter wordt en iemand uiteindelijk verschillende klachten kan ontwikkelen.
Losse healingen zijn geschikt voor mensen waarbij de blokkade erg op de voorgrond is, waardoor ze bijvoorbeeld emotionele klachten ervaren. Met een losse healing kan ik heel veel ‘ruis’ wegnemen, waarna iemand vaak weer een stuk verder kan. Ik raad mensen met klachten wel rekening te houden met drie sessies om een probleem aan te pakken.

Sinds kort bied ik ook individuele opstellingsessies aan, deze sessies kunnen diep inzicht geven in het energieveld. Het vraagt wel moed om het probleem ‘aan te kijken’. Hierin verschilt het van mijn healingsessies. Ik vind het een prachtig manier van werken en een supergoede aanvulling op mijn werk.

Verder geef ik ook inzichtsessies, dit is een combinatie van coaching/ healing/ opstellingen. Een inzichtsessie is fijn wanneer je inzicht wil krijgen in waar je tegenaan loopt, of wanneer je hulp kunt gebruiken een patroon te doorbreken.
Tijdens de sessie stem ik me helemaal af op wat er bij jou speelt. Je krijgt hierdoor de ruimte om dat wat er is te bekijken, hierin te ontspannen en mogelijk los te laten. Tijdens een persoonlijk inzichtsessie werk ik vanuit mijn intuïtie en voel ik aan wat voor healing nodig is.

Ik geef ook regelmatig groepshealingen. Lees hierover meer onder het kopje Groepshealingen.

De healingen die ik geef, zijn intuïtief.  Ik stuur de intentie om te healen en wat als eerste moet worden opgeruimd, zal als eerste worden aangepakt. Het kan zo zijn dat iemand na een healing meteen veel meer rust en ruimte ervaart, maar ook dat er ruimte komt voor andere blokkades die eerder onderdrukt waren. Elke healing is anders.

Heb je meer interesse hebben in het traject of in een losse healing, stuur me dan een berichtje voor een vrijblijvend gesprek. Tijdens het gesprek kan ik ook bepalen wat voor jou het beste past, mocht je hierover twijfelen.

%d bloggers liken dit: