Groepshealing en Energetische meditatie

Ik geef twee verschillende soorten groepshealing, een groepshealing en een energetische meditatie,

Een groepshealing is gericht op het schoonmaken van je energiesysteem. Dit is een zachte, meditatieve groepshealing, waarbij je energiesysteem wordt schoongemaakt, zodat je je lichter voelt en meer ruimte hebt.

Vanuit een energieveld maak ik eerst de buitenste laag van het energiesysteem van de deelnemers schoon, daarna werk ik door naar de meer persoonlijke systeemlaag. Hierna help ik elke deelnemer individueel  beter te aarden. Hierdoor ervaar je meer ruimte en kun beter met jezelf in verbinding komen.

Een energetische meditatie heeft een (iets) actiever karakter en is een combinatie van een groepshealing en een geleide meditatie. De deelnemers doen zelf actief mee aan de healing door te focussen op het thema van de healing, bijvoorbeeld zelfliefde. We werken aan het loslaten van het oude patroon en daarna vullen we met de hulp van het energetisch veld voedende energie aan.

Een healing duurt, afhankelijk van de grootte van de groep, ongeveer een uur tot anderhalf uur. Door het meditatieve karakter van deze healingen voelen mensen zich achteraf heel ontspannen, het effect van de healing merken mensen vaak de volgende dag.

Deze groepshealingen geef ik regelmatig tijdens het Anders Avondje uit bij Centrum Djoj, zie de agenda op hun site (www.djoj.nl) of stuur me een bericht als je interesse hebt zo’n healing bij te wonen.

%d bloggers liken dit: