11 gedachten over “Ervaringen”

 1. Bij een healing van Hanneke komen de dingen aan bod die op dat moment spelen. En dat ervaar ik als heel erg prettig. Een gesprek en uitleg vooraf, tijdens de healing lekker rust nemen en vervolgens weer in gesprek over de healing. Alles wat ik tijdens de healing had ervaren kon besproken worden en eventueel ook uitgelegd worden, heel fijn.
  Na een healing was ik meestal wat moe om vervolgens later vol energie te zitten!
  Ik heb meerdere healingen mogen ontvangen en ik heb er lichamelijk en energetische veel aan gehad. Ik zit nog steeds in een proces waar ik hulp bij kan gebruiken en af en toe maak ik weer een afspraak voor een healing als “onderhoud” of extra ondersteuning.
  Dankjewel Hanneke!

  Like

 2. Hoi Hanneke,

  Heel erg bedankt voor het mogen ondergaan van het Hype traject.
  Ik ben heel lang op zoek geweest naar hoe ik negatieve gevoelens in mijn lichaam kon wegnemen. Rationeel wist ik vaak wel wat er speelde of waardoor het veroorzaakt werd, maar dat negatieve gevoel bleef. De sessies met jou hebben ervoor gezorgd dat het negatieve gevoel wegging. Heel bijzonder om te mogen ervaren dat zelfs op afstand je voelt dat in je lichaam iets gebeurt, iets aan het veranderen is.
  Dank je wel voor de mooie veranderingen en ik hoop dat je nog veel mensen mag helpen opruimen.

  Like

 3. Hee Hanneke (en alle andere lezers),

  Via deze weg wil ik je even bedanken voor de afgelopen weken. Ik heb je nieuwe traject mogen volgen en dit bleek super waardevol. Ik zat wat vast en voelde dat het tijd was voor een doorbraak, geen idee hoe dat aan te pakken. Door jou traject gaf jij woorden aan wat ik voelde en door wat je gezegd en gedaan hebt, heb je me tot nieuwe inzichten gebracht waardoor ik anders naar dingen ben gaan kijken. Heb mooie stappen gezet waardoor het nu veel meer stroomt. Verder wil ik nog even vertellen dat ik je een heel fijn mens vindt. Lekker beide benen op de grond, direct en een hele fijne manier van werken. Flexibel en grondig. Heel fijn. Dankjewel 🙂

  Like

 4. Ik kreeg een sieraad en een tashanger kado inclusief korte healing van vriendinnen van mij.
  Hanneke is een erg prettig en liefdevol persoon. Merkte dat ze luisterde naar mijn verhaal en kreeg ruimte om keuzes te maken in welk sieraad het zou worden en gaf duidelijk adviezen over welke edelstenen er bij mij in deze situatie zouden passen. Het heeft me erg ondersteund in de moeilijke tijd waarin we hebben verkeerd en nog steeds geeft het mij rust en kracht.
  Super mooi en waardevol kado! Door de sieraden dichtbij je te dragen voel je je gesteund en rustig.

  Bedankt Hanneke vond het een heel fijn contact moment. Ondanks via videobellen hadden we een mooie klik.

  Like

 5. Dank je wel Hanneke, voor de bijzonder fijne healing via skype. Ik voel me vrijer, ik voel meer ruimte. Ook vind ik je een heel fijn persoon, warm, helder en open. Daardoor voelde ik me meteen op m’n gemak bij je. En de mooie energy charm die ik hierna kreeg maakt het helemaal af. Heel waardevol!

  Like

 6. Mijn ervaring met Hanneke, en het mooie sieraad na afloop is zo positief, dat ik het iedereen aan kan raden. De fijne, heldere ruimte waar onze ontmoeting was, heeft voor mij nog een zeer positieve nawerking, ook Hanneke zelf heeft een mooie energie en heb ik als een zeer integere persoon ervaren. Ik ben zo blij als een klein kind met mijn mooie sieraad. Erg dankbaar

  Like

 7. Na een hele fijne energymeditatie heeft Hanneke mij verrast met een gratis online inzichtsessie.
  Dit gesprek via Skype was heel fijn en zou ik iedereen aanraden.
  Hanneke komt puur over en kon goed inschatten wat er geheeld kon worden.

  Like

 8. Onder de liefdevolle begeleiding van Hanneke heb ik onlangs een bijzondere opstelling gedaan. Bijzonder omdat Hanneke healing en systemisch werken combineert. Ik ging naar haar toe omdat ik het idee had dat mijn lichamelijke ongemakken wel eens te maken zouden kunnen hebben met een bepaald familieverhaal. Dat familieverhaal wilde ik onderzoeken. Bij de start van de opstelling heeft Hanneke op een open, nieuwsgierige manier vragen gesteld. Daarna gingen we aan de slag met de opstelling. Voor mij ontwikkelde het verhaal zich in een compleet onverwachte richting. Een ander – tot nu toe onbekend – familieverhaal liet zich zien. Dat ik dit thema nu ken, maakt dat ik makkelijker kan herkennen hoe het mijn dagelijks voelen en handelen beïnvloedt. Heel fijn om daarmee het ‘woordenboek’ van mezelf verder te ontwikkelen. Als je ook interesse hebt in een persoonlijke opstelling, dan raad ik Hanneke zeker aan. Ze is warm, confronterend en opmerkzaam tegelijkertijd. Een prachtige combinatie. Doe er je voordeel mee!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: