Energy Charms

z- energy charms

Ben je op zoek naar een bijzonder cadeau voor jezelf, uniek en afgestemd op jouw energie? Denk dan eens aan een Energy Charm. Deze zijn gemaakt van edelstenen kralen, afgestemd om je te helpen je energie te laten stromen.

***

Energy Charms zijn een variant op de lucky charms. Een Energy Charm is bedoeld om de energie van de drager te helpen in balans te brengen. Voor een Energy Charm gebruik ik edelstenen, met een werking die aansluit bij het doel van de Energy Charm.  Er zijn bijvoorbeeld stenen die de drager helpen te aarden of opwekkend zijn of die de drager beschermen tegen negatieve energie.

Vanaf kind ben ik al bezig met stenen en kralen, dus het is ook mijn persoonlijke voorkeur om met stenen te werken. Natuurlijk houd ik rekening met de smaak van de drager, want een armband of hanger moet natuurlijk ook gewoon mooi zijn.

Een Energy Charm maak ik tijdens een consult, dit kan ook via skype. Tijdens het gesprek bouw ik als het ware de armband of hanger terwijl ik op de persoon afstem. Met het afstemmen ruim ik ook energetische bagage op, tijdens dit proces verandert vaak de energie en hiermee ook de Charm. Hierdoor kan het resultaat aan het eind van het consult heel anders zijn dan waar ik mee begon. Ook heb ik een beperkt aantal losse Energy charms beschikbaar, die afgestemd zijn op een thema. Foto’s volgen nog.
Een aantal staan op Instagram.

Wil je graag meer informatie of wil je een afspraak voor het maken van een Energy Charm, stuur me dan een berichtje.

Deze diashow vereist JavaScript.

%d bloggers liken dit: