Herfststorm

Wat loop ik hard tegen mezelf aan op het moment! Alles voelt onrustig terwijl ik eigenlijk niet van mijn plaats lijkt te komen. Ik had een heel uitgebalanceerd stuk geschreven over de herfst, naar binnen gerichte energie en transformatie enz. bladiebla. Ik kwam alleen heel veel stukken over de herfst tegen, waarin min of meer datzelfde stond en ik voel me helemaal niet fijn Zen en naar binnen gericht.. Ik voel me gefrustreerd en onrustig. Als een flinke storm die maar niet naar de oppervlakte wil om lekker uit te razen.

Sinds de zomer houd ik me redelijk intensief bezig met familieopstellingen en dat geeft me grote en minder grote inzichten. (Ik heb hier nog niet over geschreven, omdat ik het eigenlijk te ingewikkeld vind om het uit te leggen.) Helpend, maar mijn gevoel voor logica zegt dat als je grote stukken hebt aangepakt, dat er dan kleinere/ minder stukken overblijven. Ik weet wel dat dat met healing niet zo werkt. Familieopstellingen is ook een vorm van healing, dus had ik het kunnen weten, maar toch. ‘Daar waar ik naartoe wil’ en ‘daar waar ik ben’ lijken na deze inzichten nog steeds niet echt nader tot elkaar te zijn gekomen.

Met opstellingen is het ook eerst twee stappen naar achteren en dan een grote stap vooruit. Het klinkt of je dan helemaal niet vooruitkomt, maar uiteindelijk blijken er heel veel dingen in beweging gekomen. Het is alleen niet in een rechte lijn plankgas naar voren, helaas. Ik besef dus ook dat ik nu in achteruit sta en dat ik straks een heel eind vooruit ben gekomen. Ik vind familieopstellingen een geweldige methode, maar ik ben ook blij dat ik met healing het proces wel kan versnellen. Healing&Opstellingen is een fijne combinatie en dat is ook meteen een van mijn ‘Daar waar ik naartoe wil’. Dat komt er zeker aan, maar ik ben nu eerst zelf nog even mijn eigen bladeren op een hoop aan het vegen. Naar binnen gerichte energie en transformatie dus en een beetje geduld. ❤

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: